CROWDFUNDING UPDATE MEI.

Benieuwd hoe het gaat met onze crowdfunding campagne voor Mexico? Hier vind je een update van recente activiteiten. Er staat inmiddels al € 22.800 op de teller, dankzij de acties en donaties van vele supporters! Met jouw eenmalige bijdrage, groot of klein, investeer je in een duurzaam resultaat en help je de kinderen in Oaxaca aan beter onderwijs en betere toekomstperspectieven.

www.hotelconcorazon.com/mexico

Koningsdag
Zaterdag 26 april was het zover: de allereerste Koningsdag! Het was een topdag met twee activiteiten voor Hotel con Corazón Mexico.

15 topbakkers hebben samen 21 heerlijke taarten, en smaakvolle muffins en cupcakes gebakken. Het was een enorm succes. Carien, Suzanne en Erica hebben meer dan 200 stukken verkocht en tig kopjes Ed’s coffee. We waren op een paar kruimels na helemaal uitverkocht en hebben hiermee € 509,- opgehaald!

Meppen voor Mexico was hét evenement in de Belcrum! In rijen stonden de kids te wachten om ook eens flink tegen een piñata te meppen voor Mexico. Uiteindelijk zijn er 70 piñatas aan gort geslagen en zijn alle koekjes, wraps en Mexicaanse limonade verkocht. De Belcrum heeft hiermee € 250,- opgehaald. Na alle arbeid die hierin heeft gezeten is organisator Jacqueline officieel tot “Santa” uitgeroepen!

Meppen voor Mexico

 

DRAAG JIJ OOK BIJ?

Ga naar ons CROWDFUNDING PLATFORM of mail ons

 

cake con corazon

Atelierdagen Gouda
Tijdens de open atelierdagen in Gouda heeft Joris in een paar uur tijd € 150,- euro opgehaald met de verkoop van koffie, zelfgemaakte prachtige ‘cakejes con corazón’ en onze ‘merchandise’: hartjes met een magneetje voor op de koelkast. Zijn dochter en zoon vonden het ‘winkeltje spelen’ fantastisch en wisten niet van ophouden!

En verder:

  • Lopen de Postres con Corazón van Tapasbar Plan B onverminderd goed. Er zijn er in twee maanden al 600 van verorberd. Dat betekent 600 euro voor Hotel con Corazón!
  • Staat de teller van de Corazón Burger bij Walkabout Eetcafé Breda al op 620!

Corazón bier
De eerste ingrediënten van het Corazón biertje zijn ingekocht. Nu zijn we in volle verwachting van het proefbiertje dat Ramses voor ons gaat maken. Hoe het biertje precies gaat heten en smaken, laten we nog even geheim!

Fiesta Mexicana
Dit feest wordt in tegenstelling tot eerdere berichtgeving niet in juni georganiseerd maar later in het jaar. De fondsen en investeerders vragen op dit moment onze aandacht…

Sponsorlopen
Helaas is het ons niet gelukt om kaarten te krijgen voor de Dam tot Damloop, vanwege een tekort aan startbewijzen.

Niet getreurd! Onder het motto: ‘Ik de kilometers, jij de euro’s’ zoeken we lopers voor de Singelloop in Breda op 5 oktober. Ook zijn we op zoek naar een loop in Utrecht en/of Amsterdam waar we met meerdere lopers aan mee kunnen doen. We zouden het geweldig vinden als jij (en je vrienden) ook bij zou willen dragen door jezelf te laten sponsoren. Meld je bij oaxaca@hotelconcorazon.com voor meer informatie!

ROOMS
& RATES.
arrival
departure
News.

Free mobile audio tour

Tourguide App

Tourguide appDownload our Tourguide App for Granada and about Hotel con Corazón! We co-created this App with Izi.travel, a company that helps designing your own city tour.  Read more